Uber Geçmişi Nasıl Silinir

Uber hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Uygun teknoloji, yaygın erişim ve göze çarpmayan operasyon, Uber’i bir yerden diğerine toplu taşıma ve uygun fiyatlı seyahat için bir numara yaptı. Bu çok büyük öneme sahip bir varlıktır. Uber geçmişinin nasıl silineceği ve Uber’deki son konumların nasıl silineceği gibi, kullanıcıyı sık sık şaşırtan özelliklere ve karmaşıklıklara sahip olmak için yapılmıştır. Bu nedenle, bu makale bu konularla ilgili tüm sorularınızı cevaplayacaktır. Ayrıca, Uber müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi ve Uber’deki bir yolcuyu hızlıca silmeyi öğreneceksiniz.

Uber Geçmişi Nasıl Silinir

Daha iyi anlamak için görüntüleri kullanarak Uber uygulamasında Uber geçmişinin ve yolcuların nasıl silineceğini gösteren adımları öğrenmek için bu makaleyi sonuna kadar okuyun.

Uber Seyahat Geçmişinizi Ne Kadar Süre Tutar?

Uber, seyahat geçmişinizi 90 gün boyunca saklar ve bu süre sona erdikten sonra sonsuza kadar silinir.

Uber Geçmişinizi Görebiliyor musunuz?

Evet, Uber uygulamanızda uber geçmişinizi görebilirsiniz.

Uber Müşteri Hizmetleri ile Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?

Uber müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenin çeşitli yolları vardır. Size kolaylık sağlamak için bunlardan herhangi birini takip edin:

Yöntem 1: Uber Uygulaması aracılığıyla

1. Uber uygulamasını başlatın.

2. Ardından, alttaki çubuktan Hesap sekmesine dokunun.

3. Yardım üzerine dokunun.

  Microsoft Teams'de nasıl yakınlaştırılır

4. Bu yolculukla ilgili bir sorun bildir üzerine dokunun.

5. Aşağı kaydırın ve Gezi Yardımı Al üzerine dokunun.

Yöntem 2: Greenlight Hub Aracılığıyla

Ayrıca, ABD’de 150’den fazla konumla Greenlight merkezi aracılığıyla yardım alabilir ve müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz. Uber geçmişinin nasıl silineceğini öğrenmek için adımlara geçmeden önce, bulunduğunuz yerin yakınındaki Uber Greenlight merkeziyle iletişime geçmek için aşağıdaki adımları okuyun.

1. Telefonunuzda Uber uygulamasını açın.

Not: Sitenin konumunuzu algılayabildiğinden emin olun veya sağ üst bölümde manuel olarak sağlayabilirsiniz.

2. Sol üst köşedeki hamburger simgesine dokunun.

3. Yardım üzerine dokunun.

4. Ardından, Yüz yüze randevu alın üzerine dokunun.

5. Randevu al üzerine dokunun.

6. Kabul ediyorum alanını seçin ve İLERİ üzerine dokunun.

7. Randevu planla üzerine dokunun.

8. Seçmek için istediğiniz konuma dokunun.

En yakın Greenlight merkezinizi başarıyla buldunuz ve bir randevu aldınız. Karşılaştığınız sorunu çözmek için merkezi ziyaret edin.

Yöntem 3: Sosyal Medyadan

Ayrıca Twitter’da Uber Destek ile bağlantı kurabilir ve daha kolay ele alınması için şikayetlerinizi kısa ve öz bir şekilde iletebilirsiniz. Ayrıca, Uber Facebook sayfasında herkese açık bir gönderi de yazabilirsiniz.

Yöntem 4: İletişim Numaraları Yoluyla

Uber ile aşağıdaki numaraları kullanarak telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz:

  • 800-285-6172: Bu numarayı yalnızca güvenlik ihlalleri veya kazalar nedeniyle tehlikede veya tehlikedeyseniz kullanın.

  • 800-593-7069: Hemen çözülmesi gereken şikayetler için bu numarayla iletişime geçin. Bu numara 7/24 hizmet vermektedir.

Uber Uygulamasında Kaydedilen Yerler ve Favori Yerler Nasıl Kaldırılır?

Uber uygulamasından kayıtlı yer geçmişini silmek için öngörülen süreci takip edin:

1. Uber uygulamasını açın ve sağ alt köşeden Hesap sekmesine dokunun.

2. Ayarlar üzerine dokunun.

3. Daha Fazla Kaydedilen Yer’e dokunun.

4. Hedeflediğiniz yerin yanındaki üç noktalı simgeye ve ardından Kaldır’a dokunun.

Not: Favori konumları da silebilirsiniz. Favori yerlerinizin yanındaki Sil üzerine dokunun.

Android’de Uber Geçmişi Nasıl Silinir?

Hesabınızı silmediğiniz sürece Uber geçmişinizi silmek şu anda mümkün değil.

iPhone’da Uber Geçmişi Nasıl Silinir?

Hesabınızı silmediğiniz sürece bir iPhone’da Uber geçmişinizi silemezsiniz.

Hindistan’da Uber Yolculuk Geçmişi Nasıl Silinir?

Uber yolculuk geçmişinizi silme seçeneği mevcut değil. Tek yol hesabınızı silmek.

Uber’de Bir Yolcu Nasıl Silinir?

Bir sürücüyü silmek için Uber hesabını silmeniz gerekir. Aşağıdaki adımları izleyin:

1. Uber uygulamasını cihazınızda başlatın.

2. Hesap > Ayarlar üzerine dokunun.

3. Gizlilik üzerine dokunun.

4. Gizlilik Merkezi’ne dokunun.

5. Aşağı kaydırın ve Hesap Silme üzerine dokunun.

6. Silme işleminizi tamamlamak için Uber tarafından belirtilen oturum açma kimlik bilgilerinizi girin.

UberEats’teki Geçmiş Siparişleri Silebilir misiniz?

Hayır, hesabınızı silmediğiniz sürece UberEats’teki geçmiş siparişlerinizi silemezsiniz.

Uber’deki Son Konumları Nasıl Silebilirsiniz?

Son konumları silmek, sürüş geçmişini silmekle aynıdır; hesabınızı silmediğiniz sürece bunu yapmanız imkansızdır.

***

Uber geçmişini silme adımlarını anladığınızı ve bunları başarıyla gerçekleştirebildiğinizi umuyoruz. Bu makale ile ilgili sorularınızı ve gelecek makaleler için konu önerilerinizi aşağıdaki yorum bölümüne bırakabilirsiniz.