PUBG Mobil Hesabınızı Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirsiniz?

PUBG olarak da bilinen PlayerUnknown’s Battleground, dünya çapında oldukça popüler olan Krafton’ın bir yan kuruluşu olan PUBG Studios tarafından geliştirilip yayınlanan bir oyundur. Oyun 100 milyondan fazla indirmeye sahip ve aynı sayıda aktif günlük kullanıcıya sahip. PUBG, iOS, Android, Windows, PlayStation ve Xbox gibi hemen hemen tüm platformlarda kullanılabilir. Bu çok oyunculu bir oyundur ve arkadaşlarınızla bir takımda oynamanıza izin verir ve oyun sırasında sesli sohbet de yapabilirsiniz. Bu oyuna bağımlıysanız ve şimdi PUBG mobil hesabını Google Play’den silmek istiyorsanız, bu makale kesinlikle size yardımcı olacaktır. PUBG mobil hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi anlamak için bu makaleyi sonuna kadar okuyun. Ayrıca, PC’de PUBG hesabını silme konusunda size rehberlik edecek ve PUBG mobil hesabını Facebook’tan gerçekten silip silemeyeceğinizi öğrenecektir.

PUBG Mobil Hesabınızı Kalıcı Olarak Nasıl Silebilirsiniz?

AYARLAR’dan PUBG mobil müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek PUBG mobil hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Daha iyi anlamak için aynısını yararlı çizimlerle ayrıntılı olarak açıklayan adımları bulmak için okumaya devam edin.

Not: Aşağıdaki adımlar Battlegrounds Mobile India’da (önceden PUBG Mobile India) gerçekleştirilir ve çizimler de aynı oyundan eklenmiştir. Bu çok oyunculu oyun, Krafton tarafından yalnızca Hindistan’daki oyuncular için yayınlandı. PUBG global sürümünü mobil cihazlarda kullanıyorsanız, uygulamanızda veya hesabınızda herhangi bir değişiklik yapmadan önce aşağıda belirtilen adımları doğrulayın.

  PUBG Mobil Uygulamalarında “İnternet Hatası” Nasıl Düzeltilir

PUBG Hindistan’da Neden Popüler?

PUBG sadece Hindistan’da değil tüm dünyada popüler. Bu oyunun Hindistan’da bu kadar popüler olmasının birkaç nedeni var. Şöyle nedenleri vardır:

  • PUBG neredeyse tüm büyük platformlarda (Android, iOS, Windows, Xbox ve PS) çalışır.
  • Hindistan’da harika donanım özelliklerine sahip daha ucuz İnternet ve uygun fiyatlı akıllı telefonlar için bu oyunu oynayabilirsiniz.
  • PUBG mobile ve PUBG mobile lite için minimum donanım gereksinimi 1 GB RAM idi.
  • PUBG’nin mobil sürümleri Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.
  • Oyun harika grafikler ve çok oyunculu ile birlikte geliyor.
  • Tam bir savaş, silah ve araç deneyimi sunar.

PUBG Mobil Hesabınızı Ne Zaman Silmelisiniz?

Herhangi bir oyunu limitler dahilinde oynamak, bedeninizi zihinsel ve fiziksel olarak etkilemez. PUBG eğlenceli bir oyun ama eğer çok bağımlıysanız ondan kurtulmanın zamanı geldi. Bu oyunu silebilirsiniz. Bu oyundan kalıcı olarak kurtulmak istiyorsanız PUBG mobil hesabınızı silmeyi düşünebilirsiniz. Bu durumda PUBG mobil hesabınız saldırıya uğradıysa, hesabınızı hemen silmeyi düşünmelisiniz.

PUBG Mobil Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?

Sonunda PUBG mobil hesabınızı silmeye karar verdiniz. Bir hesabı silmek, tüm oyun içi verilerinizi silecektir ve bir hesap silindikten sonra geri yüklenemez. PUBG mobil hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizle ilgili aşağıdaki adımları izleyin:

Not 1: Hem iOS hem de Android için çalışır. Ayrıca, oyunun en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun.

Not 2: PC’nizde bir mobil emülatör kullanıyorsanız, bunun yardımıyla PC’nizdeki PUBG hesabını silmeyi de düşünebilirsiniz.

1. PUBG mobil oyununu başlatın.

2. Sağ alt köşeden Yukarı ok simgesine dokunun.

3. AYARLAR üzerine dokunun.

4. Müşteri Hizmetleri üzerine dokunun.

5. Yardım ekranında, ekranın sağ üst köşesindeki sohbet simgesine dokunun.

  PUBG test sunucusuna nasıl katılırım

6. Hesabı sil mesajını yazıp gönderin, destek ekibi 24 saat içinde sizinle iletişime geçecektir. Bu şekilde, bir mobil emülatörle PC’de PUBG hesabını silmeye devam edebilirsiniz.

PUBG Mobil Hesabını Sildikten Sonra Ne Olur?

PUBG mobil hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi öğrendikten sonra sonuçlarını da bilmelisiniz. PUBG mobil hesabınızı sildikten sonra sonuçları:

  • Tekrar geri yükleyemezsiniz. Bir PUBG hesabını silmek tek yönlü bir işlemdir. Geri alınamaz.
  • Sildiğiniz hesap, hesabınızla ilişkili tüm oyun içi başarılarınızı, görünümlerinizi, madeni paralarınızı ve diğer verilerinizi siler.
  • PUBG oyuncu profiliniz, tüm oyun içi arkadaşlarınız tarafından görünmez hale gelecek.

Bu nedenle, PC veya mobil cihazlarda PUBG hesabını silmeden önce yeniden düşünün.

Hesabı Sildikten Sonra Verilerinizi Geri Alabilir misiniz?

Hayır, PUBG mobil hesabınızın silinmesini talep ettiğinizde verilerinizi geri alamazsınız. Hesabınızla ilişkili tüm veriler kalıcı olarak silinecektir. Hesabınızı silmeden önce verilerinizi indirebilirsiniz. PUBG mobil hesabını silmek tek yönlü bir işlemdir ve geri alınamaz.

Oyun İçi Verilerinizi Hesabı Silmeden Silebilir misiniz?

Hayır, PUBG hesabınızı silmeden oyun içi verilerinizi silemezsiniz. Bunu yapmak için bir seçenek yok. Oyunu kaldırmayı veya verileri temizlemeyi deneseniz bile, tekrar giriş yaptığınızda hesabınız üzerinden bağlanan tüm veriler geri dönecektir.

PUBG Mobil Hesabı Google Play’den Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

PUBG mobil hesabınızı Google Play’den kalıcı olarak nasıl sileceğinize ilişkin aşağıdaki basit adımları izleyerek silebilirsiniz:

1. Cep telefonunuzda Play Oyunlar uygulamasını açın.

2. Sağ üst köşedeki üç noktalı simgeye dokunun.

3. Ayarlar üzerine dokunun.

4. Ayarlar menüsünde Play Oyunlar hesabını ve verilerini sil üzerine dokunun.

5. PUBG Mobile’ın yanındaki Sil seçeneğine dokunun.

6. Hesabı kalıcı olarak silmek için açılır pencereden Kalıcı olarak sil üzerine dokunun.

  Windows 10'da PUBG Mobile Nasıl Oynanır

PUBG Mobil Hesabını Facebook’tan Kalıcı Olarak Silebilir misiniz?

PUBG mobil hesabını Facebook’tan silmenin bir yolu yok. Facebook’un PUBG mobile üzerinde kullanıcılarının verilerini ve hesaplarını manipüle etme hakkı yoktur. Bağlı PUBG mobil hesabınızın Facebook bağlantısını kaldırabilirsiniz, ancak silemezsiniz. Bunun için adımlar aşağıdaki gibidir:

Not: PUBG mobil hesabınızın Facebook hesabınıza bağlı olduğundan emin olun.

1. PUBG mobil uygulamasını açın ve Yukarı ok simgesine dokunun.

2. AYARLAR üzerine dokunun.

3. Hesap Ayarları altında Hesapların Bağlantısını Kaldır’a dokunun.

4. Facebook hesabınızın PUBG mobil bağlantısını kesmek için komut isteminde Evet’e dokunun.

5. Tarayıcıda Facebook hesabınızı açın.

6. Aşağıda gösterildiği gibi Profil simgesi > Ayarlar ve Gizlilik > Ayarlar’a tıklayın.

7. Sol bölmeyi aşağı kaydırın ve Uygulamalar ve web siteleri’ne tıklayın.

8. PUBG mobil hesabının bağlantısını kaldırmak için PUBG Mobile’ın yanındaki Kaldır’a tıklayın.

9. Yine, onay açılır penceresinden Kaldır’a tıklayın.

PUBG Mobil Hesabınızın Oyunla Bağlantısını Kaldırabilir misiniz?

Evet, PUBG mobil hesabınızın oyunla bağlantısını kaldırabilirsiniz. Önceki sürümlerde misafir olarak giriş yapma seçeneği vardı. PUBG mobil oyununu kullanarak Facebook ve Google hesaplarınızın bağlantısını kolayca kaldırabilirsiniz. Ancak en son sürümde, yalnızca Facebook hesabınızın oyunla bağlantısını kaldırabilirsiniz.

***

Bu nedenle, yardımınıza yönelik ayrıntılı adımlarla PUBG mobil hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi anladığınızı umuyoruz. Bu makale ile ilgili aklınıza takılan soruları veya başka bir konu hakkında makale yapmamızı istediğiniz önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Bunları bilmemiz için aşağıdaki yorumlar bölümüne bırakın.